Feesten - Vergaderen - Events

Mogelijkheden zaal de sluiskamer

Wij verwelkomen u graag bij restaurant de Doelen. Te midden van het vestingplaatsje Muiden aan de Sluis is restaurant de Doelen gelegen. Het gehele jaar door kunt u genieten van de gezellige vestingstad. Vanzelfsprekend is er ook ruimte om in alle rust in gezelschap van uw familie, vrienden, zakenpartners of collega’s een feest jubileum of event te organiseren. Onze locatie bied tal van mogelijkheden om uw gezelschap enkele uren of een gehele dag te verzorgen en u als gastheer of –vrouw te ontzorgen.

Onze locatie is zeer centraal gelegen te midden van Nederland. De zeer geoutilleerde keukenbrigade zorgt voor een simpele bitterbal tot een uitgebreid Michelin BIB gourmand  5 Gangen diner. De mogelijkheden zijn eindeloos en kunnen aan de hand van uw wensen worden bewerkstelligd. Vanzelfsprekend hebben wij in deze brochure een aantal vaste mogelijkheden beschreven zodat wij u kunnen inspireren. Op de eerste verdieping is onze vergader- en eventlocatie gelegen genaamd de Sluiskamer. Deze boeiende ruimte geeft uitzicht op de Sluis van Muiden. De mogelijkheden in de volgende brochure met bijbehorende prijzen gelden vanaf 10 personen. Natuurlijk is het mogelijk om onze locatie te gebruiken onder de 10 personen. Wij bespreken alle mogelijkheden heel graag met u persoonlijk. Contact opnemen kan via het contactformulier op de website of telefonisch op:

De Sluiskamer

Historisch pand uit 1668

In iedere prijsklasse

Gratis wifi beschikbaar

AV beschikbaar

Tot 80 personen

Tot 100 personen

Borrelarrangementen

(beperkt) Parkeren voor de deur

Event aanvragen

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.

4 uurs vergaderarrangement €14,50

  • Gebruik van AV, WIFI en ruimte dag of middag
  • Koffie en Thee
  • Sourcy blauw en Pelegrino

8 uurs BIB vergaderarrangement €46,-

  • Gebruik van AV, Wifi en Ruimte van 09:00 tot 17:00
  • Koffie / Thee / Jus do Range  / Sourcy Blauw / Pellegrino
  • Chocolade/vanille muffin van de warme bakker bij ontvangst
  • Break met yoghurt met seizoensfruit na 2 uur vergaderen
  • 2 Gangen BIB Gourmand menu. U kunt een keuze maken uit voor- en hoofdgerecht of hoofd- en nagerecht. De tafel word uitgerust met brood met huisgemaakte gezouten boter en olijfolie.
  • Huisgemaakte boterkoek in de zaal tijdens de middagvergadering.